Credit de nevoi personale de la ING

Care este suma maxima la creditul de nevoi personale de la ING? Pe ce perioada se acorda?

Suma finantata prin creditul de nevoi personale este intre 2.000 lei si 125.000 lei.

Daca esti client ING si beneficiezi deja de alte produse de creditare ale bancii, suma maxima pe care o vei putea obtine este cea rezultata din diferenta intre 125.000 si valoarea cumulata a celorlalte limite aprobate pentru produsele pe care le detii.

Aceasta finantare se ofera pe o perioada intre 1 an si 5 ani, maxim.

Care este dobanda la creditul de nevoi personale ING?

Dobanda la creditul de nevoi personale este o dobanda anuala fixa si este cuprinsa intre 6,19% si 7,69%.

Aceasta se aplica in functie de suma imprumutata astfel: mai mica de 20.000 lei dobanda va fi 7,69%; intre 20.000 lei si 49.999 lei dobanda va fi 6,95%, iar la sume mai mari de 50.000 lei dobanda va fi de 6,19%.

Care este varsta minima si varsta maxima acceptata pentru creditul de nevoi personale?

Poti solicita un credit de nevoi personale de la ING daca ai varsta peste 18 ani. Si, bineinteles, intrunesti si alte conditii de eligibilitate.

Varsta maxima pentru acordarea creditului este de 70 de ani, impliniti la incheierea perioadei de creditare.

Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru aprobarea creditului?

Pentru a primi aprobarea unui credit trebuie sa ai un contract de munca, vechime in munca de peste un an si un venit lunar de minim 1.000 lei.

Chiar daca intrunesti aceste criterii, trebuie sa retii ca banca nu iti garanteaza acordarea creditului. Analiza este mai complexa decat aceste criterii si banca isi rezerva dreptul de a respinge cererea de credit.

Cat dureaza aprobarea creditului de nevoi personale ING?

Daca ai salariul la ING sau il aduci aici si inchei o asigurare de viata si de somaj ING Credit Protect, poti primi aprobarea pe loc.

Daca vrei sa eviti drumul la banca, poti solicita un credit prin aplicatia ING Home’Bank, completezi cateva date si apoi poti semna electronic contractul. Procesul online se desfasoara simplu, aplicatia este intuitiva si nu pune probleme nici celor mai putin familiarizati cu mediul online.

Pot face refinantarea cu un credit de nevoi personale?

Da, ING iti aproba refinantarea altor credite, astfel incat sa le aduni toate intr-un singur credit, cu rata fixa. Rata poate fi mai mica decat suma ratelor acelor credite, deci este o alegere avantajoasa.

Numarul de credite admis pentru refinantare este de maxim 15 si pot fi grupate credite, descoperiri de cont si/sau carduri de credit.

Suma maxima care poate fi imprumutata pentru refinantare este de 125.000 lei, pe o perioada de 5 ani sau 10 ani, daca se solicita o suma suplimentara sau nu.